Yritys

Riihimäen Metallikaluste Oy - Rica, on vuonna 1988 perustettu liikkuvan kaluston istuimia, auditoriokalusteita ja lämmitysjärjestelmiä valmistava, maahantuova ja myyvä yritys.

Menestyksemme on luotu osaavista ihmisistä, tehokkaasta tuotannosta, innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteista sekä luotettavasta asiakasyhteistyöstä. Rica toimii Riihimäellä n. 70 kilometriä Helsingistä pohjoiseen erinomaisten kulkuyhteyksien risteyskohdassa.

Vuodesta 2002 Rica Heating on tehnyt yhteistyötä Atmoksen kanssa. Toimimme Atmoksen korkealuokkaisten keskuslämmityskattiloiden valtuutettuna maahantuojana ja myyjänä. Meiltä löydät lämmitysratkaisut ja komponentit jotka edustavat uusinta teknologiaa. Valikoimiin kuuluu käänteispalokattilat, vaihtopolttokattilat sekä pelletti- ja stokerikattilat.

Vuodesta 2002, yhtenä ensimmäisistä, olemme myös tuoneet maahan ja markkinoineet aurinkolämmitysjärjestelmiä, tyhjiöputkikeräimiä sekä tasokeräimiä.

Nykyisin keskitymme tyhjiöputkien osalta lähinnä Ø 70 mm tyhjiöputkijärjestelmiin, koska niiden suuren absorptiopinta-alan ansiosta nämä aurinkolämpökeräimet ovat ylivoimaisia tämän hetken markkinoilla.

Toimitamme lämmitysjärjestelmiä omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin, teollisuushalleihin, maatiloille, kasvihuoneille sekä muihin vastaaviin kiinteistöihin.