Atmos

Atmos

Atmos on 1935 perustettu perheyritys joka on vuodesta 1991 keskittynyt lämmityskattiloiden kehittämiseen ja valmistamiseen.

Vuodesta 2002 Rica Heating on tehnyt yhteistyötä Atmoksen kanssa. Toimimme Atmoksen korkealuokkaisten keskuslämmityskattiloiden valtuutettuna maahantuojana ja myyjänä.

Lisätietoa Rica Atmos kattiloista löydät "Tuotteet" osiosta sekä liitteenä olevasta Rica Atmos esitteestä. Esitteestä löydät myös tekniset tiedot ryhmittäin, näin on helpompi vertailla ja valita kuhunkin kohteeseen sopivin lämmityskattila.

Rica Atmos kattilat ovat CSN EN 303-5 standardin mukaisia. Tarkemmat luokitukset löydät liitteenä olevan Rica Atmos esitteen teknisistätiedoista.

 

 

 

 

 

 

 

 
Käänteispalokattiloiden keramiikat malleittain:
GS ja GSE mallien ylä- ja alapesä

 

XS, GSX ja SE mallien ylä- ja alapesä

S mallin ylä- ja alapesä

Savukaasuhormi ja savukaasupuhallin    -     jäähdysventtiili

 

"Do not buy our products over e-shops or in web auctions. Such products could be broken or not complete. The condition for quarantee is a proper installation by competent plumber and in accordance to the manual instruction.

It is our aim that you are completely satisfied with our product and you return to us."

Jaroslav Cankař

Atmos eikä maahantuoja takaa nettikaupoista tai -huutokaupoista ostettujen tuotteiden kuntoa. Takuun ehtona on, että asennuksen tekee valtuutettu asentaja asennus- ja käyttöohjeita noudattaen.